Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

POLO BRABANT | 17 & 18 JUNI 2017

In deze steeds snellere tijd zoekt menig bedrijf steeds bijzonderdere momenten, locaties en bijeenkomsten om met de allerwarmste en belangrijkste relaties even stil te staan. Zoekt ook u een platform om uw relaties een keer écht versteld te doen staan?

ALSTUBLIEFT!

ONTMOETEN, GENIETEN, SAMEN ZIJN EN BELEVEN

 

staan centraal tijdens Polo Brabant, op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017. Al jaren het beste en grootste polo evenement van de Benelux, op het prachtige Landgoed Eeckenrhoode en in samenwerking met Polo Club Waalre.

Het ideale evenement om uw beste relaties te nodigen en te danken en/ of uw managementteam op aangename wijze te prijzen.

In 2017 vindt dit Polo event voor de achtste keer plaats in Waalre. Met een nieuwe naam; Polo Brabant. Onze  ambities groeien en wij willen een platform voor heel Brabant bieden.

Polo Brabant is het meest verrassende evenement in Nederland. In een  internationale ambiance komen het  bedrijfsleven en haar relaties samen.  Polo Brabant biedt een unieke  beleving en een warm Brabants  ontvangst, met partners en kinderen, op stijlvolle wijze. Een unieke synergie van  relatiemarketing, sport, branding  en netwerken.

EEN BELEVENIS IN BRABANT

BYLEI heeft een missie met Polo: het organiseren van het mooiste relatie evenement in Brabant. ‘Wij willen mensen iets unieks laten beleven. Polo en BYLEI passen dan ook perfect bij elkaar.’

Deel ons
Deel ons niet